Openingsuren spontane aanmelding

Dinsdag : 14u tot 18u

Vrijdag : 14u tot 18u

Open sommige weekends. Alternatieve openingsuren in schoolvakanties.

We liggen op een boogscheut van de grote markt van Roeselare, aan de voorzijde van de Sint-Michielskerk.


Persoonlijke gesprekken maken we graag op afspraak. Online gesprekken zijn zeker mogelijk. 


Ontdek onze activiteiten op onze kalender.


TE VOET

Wandel buiten aan de achterzijde van NMBS Roeselare, richting de fonteinen en naaktbeelden op het stationsplein. Ga vanaf daar richting Kruidvat en sla de Ooststraat in (BelChicken).

Loop deze winkelstraat uit tot je de grote markt en het stadhuis bereikt. Je ziet de St. Michielskerk.


Steek veilig over en wandel rond de kerk. Als je met de rug naar de ingang van de Sint-Michielskerk staat kan je herstel- en inloophuisje ont-moet-ing niet missen! 


DE LIJNBUS

Het is niet langer mogelijk vanaf het station een rechtstreekse bus te nemen naar de ont-moet-ing, de snelste route is op LIJN 30. Er is wel een rechtsreekse bus naar het station in de terugkeer. 

Neem LIJN 30 (Diksmuide Station) vanaf Roeselare station PERRON 5. Reis 3 haltes naar HALTE Roeselare A. Rodenbachstraat. Let op de paarse octopus. Wandel eens afgestapt vhet groene voetpad over en sla de eerste straat links in, de Karnemelkstraat. Loop deze wandelstraat volledig uit. Steek aan het einde over op het zebrapad. Loop naar links en sla de hoek om richting de Sint-Michielskerk. . Sla de volgende hoek af naar rechts en zoek huisnummer 6 of ons logo (314 meter, 5 minuten). Klik hier voor de routeplanner van De Lijn.


Klik op onderstaande afbeeldingen voor een visueel stappenplan.


DE FLEXBUS

Personen die gebruik kunnen maken van HoppIn kunnen misschien een FlexBus reserveren van Roeselare Station naar Halte Roeselare Sint-Michielskerk


OVER DE GRENZEN HEEN VZW

Rekeningnummer
BE87 7330 6269 7594
Ondernemingsnummer
0749.458.226

ONT-MOET-ING

Rekeningnummer
BE23 7340 6647 2691


Steun Over De Grenzen Heen VZW via TROOPER