Therapeutische praatgroep

VALERIE & MARIJN

Dinsdag 10 oktober 2023 van 18u30 tot 19u30

Valerie Vandamme

Integratief systeemtherapeut
Praktijk Focus & Flow, Torhout


"Ik ben Valerie. Ik hoop je te mogen leren kennen. Ik wens dat jij jezelf ook mag leren kennen."


Haar levenswerk vloeit voort uit intenties die verbonden zijn met diepgewortelde waarden waaronder zorgzaamheid, vrijheid, groei, wijsheid, respect, creativiteit, humor, liefdevolle vriendelijkheid en dankbaarheid.

Ze vormen een continue en levendige inspiratie op haar pad. Via deze bouwstenen wil ze een positieve kracht betekenen in de wereld.


Dankbaar voor de verschillende schoenen die ze op carrièrevlak kon passen en haar vooruit brachten op het levenspad, engageert ze zich enthousiast in deze hernieuwde visie op herstelgerichte trajectondersteuning in de verwerking van psychische trauma.

Marijn Depraetere

Ervaringsdeskundige in post-traumatisch herstel. Over De Grenzen Heen VZW


"Oe ist?"


Marijn is vader, zanger, kunstenaar, schrijver, rolstoelgebruiker, fiere eigenaar van een hulphond en ervaringsdeskundige in post-traumatisch herstel. Hij richte Over De Grenzen Heen VZW op omdat hij, net zoals hij zelf nodig heeft, een plaats wou vinden waar hij thuis kan komen, in alle rust, in alle veiligheid. 


Ik hoop je te mogen verwelkomen in deze groep.

OVER DE GRENZEN HEEN VZW

Rekeningnummer
BE87 7330 6269 7594
Ondernemingsnummer
0749.458.226

ONT-MOET-ING

Rekeningnummer
BE23 7340 6647 2691


Steun Over De Grenzen Heen VZW via TROOPER